Menu

Stahlie uw 5in1 dealer

Stahlie uw 5in1 dealer

Stahlie uw 5in1 dealer

Het merk 5in1 vandaag 

5in1 heeft een groot assortiment met professionele, simpele en goedkope toevoegingen om dure reparaties te voorkomen. 5in1 biedt oplossingen voor alle 2- en 4 tact motoren. Hierbij kun je denken aan lekkages in hydraulische systemen, tikkende kleppen of bijvoorbeeld een rokende motor. 5in1 heeft hiervoor professionele en chemische oplossingen die het functioneren en de prestaties van de motor verbeteren.

Al meer dan 65 jaar steekt 5in1 veel tijd en energie in de kwaliteit van de olie- en brandstoftoevoegingen. Hierbij werkt 5in1 nauw samen met de fabrikanten. Bij de ontwikkeling van de producten wordt sterk rekening gehouden met veiligheid, gemak, uitstraling maar ook het milieu staat hoog in het vaandel. 5in1 levert al jaren buitengewoon goede brandstoftoevoegingen die direct bij de diesel- of benzine gevoegd kan worden. 5in1 toevoegingen zijn in staat om het gehele brandstofsysteem te reinigen.

Het merk is continu bezig met het vernieuwen en verbeteren van het assortiment. Hierbij houd 5in1 sterk rekening met de behoeften van klanten binnen de autobranche. 5in1 onderscheid zich vooral door het product aanbod. Zo beschikt het merk over de allernieuwste vloeistoffen en oplossingen. 5in1 levert onder andere een vulling voor het DPF reservoir en een LPG Valve Saver.

Uw auto verdient het om uitzonderlijk goed verzorgd te worden. Daarom ontwerpen, ontwikkelen, testen en leveren onze ingenieurs al jaren lang de beste oplossingen voor motor behandelingen. Aan elk product is een grote hoeveelheid tijd besteed. Hierdoor beschikken de producten van 5in1 over een flinke dosis goede eigenschappen die de prestaties van uw auto verbeteren.

5in1 verkopen? 

Om de verkoop van 5in1 producten te stimuleren, hebben we een goede marge voor iedereen. Het is belangrijk dat er een goed verdient kan worden aan 5in1. Naast een goede marge wordt er veel tijd besteed aan gemak en uitstraling. De goede uitstraling zorgt ervoor dat de producten meteen opvallen in uw winkel. Het assortiment is daarnaast ook goed op elkaar afgestemd.

Naast het stimuleren van de verkoop, willen wij ook persoonlijk betrokken zijn. We zijn daarom ook zeven dagen per week bereikbaar. Ook op zaterdag is het belangrijk dat er verkocht wordt, daarom willen wij eventuele technische vragen beantwoorden en ondersteuning bieden. Natuurlijk leveren wij ook juiste documentatie, zodat u te allen tijde de goede informatie bij de hand heb. Zo leveren een professionele prijslijst met daarin de brutoprijzen, producteigenschappen, besteleenheden, barcodes en natuurlijk de artikelnummers.

Door de persoonlijke betrokkenheid is het makkelijker om in te spelen op de behoeftes van onze klanten. Zo ontstaat er ook een goede samenwerking.

Unique selling points 5in1 

7 dagen per week bereikbaar voor technische vragen en ondersteuning.
Onze website biedt een probleem oplosser en een mogelijkheid voor de klant snel een dealer te vinden.
De 5in1 producten onderscheiden zich in de uitstraling ten opzichte van andere merken.
We bieden verschillende producten die geen enkele concurrent heeft.

Hoe blijft 5in1 een succes? 

Samenwerken met onze klanten en leveranciers.
Inspelen op de behoefte van de markt door middel van het assortiment te vergroten.
De kwaliteit, uitstraling en gemak van het assortiment continu blijven verbeteren en vernieuwen.

Wat vinden wij belangrijk? 

Snelle levering.
Een goed team van gemotiveerde medewerkers.
Persoonlijke betrokkenheid
Goede bereikbaarheid.
Een tevreden klant.

© 2022 Stahlie B.V.