Menu

Stahlie is vernieuwd!

Stahlie is vernieuwd!

Stahlie is vernieuwd

Als toeleverancier van de automotive-markt volgen we de ontwikkelingen op de voet en blijven we investeren in beschikbaarheid, innovaties en gemak. Een belangrijke stap is de volledig vernieuwde website van Stahlie Impex B.V. !!

Is deze al af ? Nee, hierin zullen we continue blijven investeren om gemak te bieden ! Alle informatie om steeds te verbeteren zullen we aangrijpen om ons platform te optimaliseren.

Per direct kunt u inloggen op www.stahlie-impex.nl ! ( zie handleiding Inloggen ) De oude site blijft nog wel parallel in de lucht maar zal per 1 juli 2021 niet meer actief zijn. In de komende periode zullen wij alle informatie die wij ontvangen van u als klant welke bijdraagt aan het verbeteren van de nieuwe website direct invoeren in ons vernieuwde platform.

Daarnaast zijn we nog steeds een familiebedrijf, dat met een hecht team staat voor persoonlijkheid, betrokkenheid en flexibiliteit. Of het nu een dienst is, advies alles wat bijdraagt aan het leveren van producten op maat. Wij staan voor u klaar:
 

Service with a smile !!       

 

 

Handleiding inloggen nieuwe website

 

Goed geregeld !

 

© 2022 Stahlie B.V.